Laatste opdrachten

Interim Allianz


Interim Paerel Leven
Diverse taakverantwoordelijkheden:

  • Ondersteuning Servicedesk: het beantwoorden van (fiscale) vragen, zowel telefonisch als via de mail van het professionele intermediair en het maken van maatwerkoffertes en kennisoverdracht naar de Servicedeskmedewerkers
  • Signaleren van verbeterpunten voor de Servicedesk met daarbij het in kaart brengen van de werkprocessen
  • Het controleren van Model 3 De Ruiter 2009
  • Uitvoering renseignering 2009 voor meerdere portefeuilles
  • Opzetten maand- en jaarrenseignering 2010 voor de invoering van een nieuw administratiesysteem
Business Consultant bij Uniserv
Werkzaam als consultant op het gebied van Application Service Provider en Business Process Outsourcing voor levensverzekeraars Ik was vraagbaak op het gebied van leven en pensioenen. Pro-actief signaleren van ontwikkelingen in de markt. Sparren met Projectmanagement en MT. Daarnaast heb ik een dienstencatalogus ontwikkeld die zowel intern als extern kan worden gebruikt.

Verzekeringsspecialist bij AEGON
Primus inter pares van een gedetacheerd team dat projectmatig de uitval van beleggingsoverzichten ('modellen de Ruiter') in goede banen heeft geleid. Daarnaast heb ik zowel tijdelijke als vaste medewerkers opgeleid en de opleiding voor de afdeling geprofessionaliseerd.

Commercieel Manager bij Welten
Werkzaam als key-accountmanager voor Eureko (Achmea).Verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van het netwerk. Verhogen van klanttevredenheid. Omzet afkomstig uit detacheren van Interim Professionals, opzetten van projecten en verkoop van opmaat gemaakte opleidingsmodules. Opzetten van een flexibele schil binnen een grote schadeverzekeraar

Client Service Manager bij ABN AMRO Bank
Verantwoordelijk voor behoud en uitbouw MKB-portefeuille op het gebied van assurantiën. Tevens aanspreekpunt van de externen. Daarnaast verantwoordelijk voor de begeleiding en het inwerken van nieuwe collega's van de ABN AMRO.

Adviseur Levensloop bij ABN AMRO Bank, Amsterdam
Het ontwikkelen en in de markt zetten van de Levensloopregeling Verantwoordelijk voor het adviseren aan de groot-zakelijke relaties van Corporate Clients van ABN AMRO over de in- en uitvoering van de Levensloopregeling. Advisering over VPL en presentaties aan werknemers. Tevens de advisering voor DGA's opgezet en sessies gehouden voor grote accountantskantoren..